Lillestrøm kjørte over Stabæk - scoret seks ganger

- Andreomgangen er billig, skammelig og ikke drakta verdig, sier Petter Belsvik.

Lillestrøm - Stabæk 6-0 (1-0)

(Dagbladet): Stabæk har ikke overraskende sluppet inn flest mål i Tippeligaen. Laget stod med 59 baklengs før kveldens kamp, og i kveld var laget nok en gang for naive og svake i de bakre rekker. Bærumslaget forærte Lillestrøm flere store muligheter i løpet av kampen, og det siste kvarteret raknet det fullstendig for bortelaget.

Innbytter Palmi Rafn Palmason fikk en enkel jobb med å sette inn to scoringer som begge kom etter returer. Han scoret to mål på tre minutter i den andre omgangen.

- Dette var gøy for oss og gøy for supporterne. Jeg smiler som faen jeg, sier Bjørn helge Riise.

På overtid gjorde Fredrik Gulbrandsen udmykelsen komplett da han satte inn 6-0.

- Det aller meste gikk galt. Vi gir bort ballen i mange områder. Det var utrolig slurvete. Det er ikke gøy å tape 6-0, iallefall ikke når det er så fortjent.

Frode Kippe tilbake Thorstein Helstad står bokført med mange mål etter flere år i Tippeligaen, noe som ikke stoppet Stabæk fra å gi spissen en hjelpende hånd. Spissen fikk to muligheter alene med keeper Mande Sayouba, og kunne enkelt trille inn hjemmelagets andre scoring for kvelden.

Hjemmelaget utnyttet også svakt forsvarsspill i den første omgangen da Mathis Bolly snappet ballen fra Ville Jalasto og satte fart mot 16-meteren til Stabæk. Inne foran mål fant han Petter Vaagan Moen som var iskald, og sendte Lillestrøm i ledelsen.

Stabæk er fortapte i bunnen av tabellen og har allerede rykket ned til Adeccoligaen. Likevel mente trener Petter Belsvik at laget hadde et stort ønske om å vinne kveldens kamp. Laget var med på notene fra start, men maktet ikke å sette Lillestrøm-keeper Sead Ramovic på de store prøvene.

- Det var en flau andreomgang. Jeg er meget skuffa over samtlige der ute, som ikke gjør noenting. Andre-omgang er billig, skammelig og ikke drakta verdig. Førsteomgang spiller vi med ære, andreomgang er billig og flau. De elleve burde ha en helt annen stolthet når de spiller i Tippeligaen, sier Petter Beslvik.

P.S Frode Kippe tok en pause fra fotballen da det ble kjent at sønnen har blitt rammet av kreft. I dag var midtstopperen tilbake på benken for hjemmelaget.