Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lillestrøm låner Henning Hauger ut sesongen

Sliter med lite spilletid i Hannover.

TIL ÅRÅSEN: Henning Hauger i treningskamp for Hannover mot Manchester United-duoen Shinji Kagawa (t.v.) og Wayne Rooney. Foto: JULIAN STRATENSCHULTE / EPA / NTB SCANPIX
TIL ÅRÅSEN: Henning Hauger i treningskamp for Hannover mot Manchester United-duoen Shinji Kagawa (t.v.) og Wayne Rooney. Foto: JULIAN STRATENSCHULTE / EPA / NTB SCANPIX Vis mer

Henning Hauger lånes ut fra Hannover og blir Lillestrøm-spiller ut 2012-sesongen.

27-åringen har slitt med å få spilletid i Bundesliga og etter hvert også for Norges landslag. Han ble bekreftet klar for Lillestrøm like før overgangsvinduet stengte i går kveld.

- Vi har lånt Henning Hauger ut 2012 og gleder oss til å se ham i den gule og svarte drakta, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann i LSK til klubbens nettsted.

Den defensive midtbanespilleren har tidligere gjort det sterkt for Stabæk i eliteserien. Hauger vil få trøye nummer 23 i Lillestrøm og er spilleklar til lørdagens kamp mot Fredrikstad.

- Vi håper at dette blir et vellykket lån og at det kanskje åpner seg muligheter for å forlenge oppholdet. Vi har uten tvil fått en meget god fotballspiller.

- Hauger har stor erfaring og er en av landets beste i sin posisjon, både når det gjelder løpskapasitet og bruk av ball, sier Bjarmann.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media