Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lillestrøm og Brøndby er i forhandlinger om Ujah

- Alltid interessant å høre hva andre klubber har å tilby, sier agenten.

NI MÅL PÅ NI KAMPER: Anthony Ujah ryktes å være klar for danske Brøndby. Nigerianeren har scoret ni mål på ni kamper for Lillestrøm i år.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
NI MÅL PÅ NI KAMPER: Anthony Ujah ryktes å være klar for danske Brøndby. Nigerianeren har scoret ni mål på ni kamper for Lillestrøm i år. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Anthony Ujah skal være nær en overgang til danske Brøndby, det skriver danske B.T. i dag, ifølge Bold.dk.

Brøndby er villig til å legge 12 millioner danske kroner for spissen som i øyeblikket er på landslagsopphold med Nigeria, og ifølge B.T. presenteres han «om kort tid».

Ikke kommet så langt Ujah-agant, Atta Aneke, sier til Dagbladet at Lillestrøm og Brøndby er i forhandlinger, men at de fremdeles er et stykke fra hverandre.

- De har kommet et stykke på vei, men ikke så langt at vi har begynt å diskutere kontrakt, sier Aneke til Dagbladet.

Han sier at Ujah ikke er fremmed for en overgang til dansk fotball.

- Vi er villig til å høre hva de har å si. Hva de har å komme med, planer for fremtiden. Det er alltid interessert å høre hva andre klubber har å tilby, sier Aneke.

Må få spille Ujah kom til Lillestrøm før 2010-sesongen, og har i år scoret ni mål på ni kamper. I vinter var han nær en overgang til Mallorca, men handelen strandet da Mallorca ikke kunne gi en bankgaranti. Flere tyske, nederlandske og franske klubber skal også være interessert i spissen.

- Er Brøndby et stort nok steg for Anthony?

- Det viktigste for Anthony er å få spille jevnlig. Han vil selvfølgelig spille på høyest mulig nivå, men han må få spille for å ta et steg videre. Det er bare hans andre sesong i Europa, minner Aneke om.

Ujah ble i vinter koblet til Premier League-klubben Sunderland. Det var aldri aktuelt, sier Aneke, på grunn av reglene for oppholdstillatelse på balløya.

Lillestrøm-ledelsen har ikke besvart Dagbladets hendvendelser i dag.