Lillestrøm på sølvplass

Lillestrøm er ubeseiret etter tre runder. I dag vant laget 4-1 mot Sogndal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Og innleide Clayton Zane viste i dag at han er en nyttig mann å ha i Arild Sundgots skadefravær. Australieren er leid inn fra Molde på månedsbasis som erstatter for Sundgot.

- Zane er jeg godt fornøyd med. Han er lik Sundgot som spillertype, flink til å binde opp forsvaret og holde på ballen. Vi får se hvordan fortsettelsen blir, sier LSK-trener Arne Erlandsen til NTB.

Han var godt fornøyd med 4-1-seieren, men hadde likevel litt å pirke på.

- Vi er gode offensivt, men litt tamme defensivt, særlig i åpningen. Jeg er selvfølgelig glad for seieren, for publikum må dette ha vært skikkelig morsomt.

Sogndal sjokkåpnet med en fulltreffer allerede etter tre minutters spill å Åråsen. Tommy Øren spilte fram Alexander Ødegaard, som vendte bort en LSK-midtstopper og satte ballen enkelt i mål.

Men kanarifuglene scoret bare seks minutter seinere ved Espen Søgård. Tom Kristoffersen fikset 2-1 før Torgeir Bjarmann og Sveinung Fjeldstad punkterte kampen.

- Jeg var forberedt på at det skulle bli en vanskelig sesong, og spesielt bortekampene. Jeg synes ikke vi var gode i dag, forsvarsspillet var skikkelig frynsete, sier Sogndal-trener Torbjørn Glomnes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer