Lillestrøm på sølvplass

Lillestrøm er ubeseiret etter tre runder. I dag vant laget 4-1 mot Sogndal.

Og innleide Clayton Zane viste i dag at han er en nyttig mann å ha i Arild Sundgots skadefravær. Australieren er leid inn fra Molde på månedsbasis som erstatter for Sundgot.

- Zane er jeg godt fornøyd med. Han er lik Sundgot som spillertype, flink til å binde opp forsvaret og holde på ballen. Vi får se hvordan fortsettelsen blir, sier LSK-trener Arne Erlandsen til NTB.

Han var godt fornøyd med 4-1-seieren, men hadde likevel litt å pirke på.

- Vi er gode offensivt, men litt tamme defensivt, særlig i åpningen. Jeg er selvfølgelig glad for seieren, for publikum må dette ha vært skikkelig morsomt.

Sogndal sjokkåpnet med en fulltreffer allerede etter tre minutters spill å Åråsen. Tommy Øren spilte fram Alexander Ødegaard, som vendte bort en LSK-midtstopper og satte ballen enkelt i mål.

Men kanarifuglene scoret bare seks minutter seinere ved Espen Søgård. Tom Kristoffersen fikset 2-1 før Torgeir Bjarmann og Sveinung Fjeldstad punkterte kampen.

- Jeg var forberedt på at det skulle bli en vanskelig sesong, og spesielt bortekampene. Jeg synes ikke vi var gode i dag, forsvarsspillet var skikkelig frynsete, sier Sogndal-trener Torbjørn Glomnes.

(Dagbladet.no/NTB)