Lillestrøm på spillerjakt foran høstsesongen

Tester tre afrikanere.

FORSTERKER? Magnus Haglund og Lillestrøm ser på mulighetene for å hente inn afrikanske forsterkninger før høstsesongen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
FORSTERKER? Magnus Haglund og Lillestrøm ser på mulighetene for å hente inn afrikanske forsterkninger før høstsesongen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpixVis mer

Tirsdag hadde Lillestrøm besøk av 18 år gamle Mohamed Lamine Doumouya på treningsfeltet. Ifølge Romerikes Blad er han en av tre afrikanske spillere som skal prøvespille for Lillestrøm i løpet av sommermånedene.

- LSK har tidligere hatt suksess med å hente inn afrikanske spillere, utvikle dem til gode spillere og senere selge dem videre for en god pris. Det er noe vi ønsker å fortsette med, sier Magnus Haglund til avisen.

Doumoya kommer fra Elfenbenskysten og spiller til daglig for Afrika Sport, et av landets aller beste lag. I tillegg til 18-åringen, er nigerianske Luter Iyorhe og Fred Friday aktuelle for prøvespill allerede i neste uke. Alle tre har blitt anbefalt av spilleragent Atta Aneke.

Tidligere har de afrikanske spillerne Nosa Igiebor, Anthony Ujah, Edwin Eziyodawe og Moryke Fofana vært i Lillestrøm.

- Vi har ikke penger å kjøpe spillere for, men dersom det er aktuelt vil vi søke hjelp hos investorer. Spillerne vi ser på nå er unge og skal få tid til å utvikle seg, sa sportsdirektør Torgeir Bjarmann om de aktuelle spillerne.

(NTB)