IKKE FRISKMELDT:  Simen Kind Mikalsen og Lillestrøm.  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix
IKKE FRISKMELDT:  Simen Kind Mikalsen og Lillestrøm.  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB ScanpixVis mer

Lillestrøm-problemene fortsetter:- Det er veldig, veldig surt

 Kristinssons Lillestrøm er ikke friskmeldt etter oppvaskmøtet i etterkant av Tromsø-kampen. Søndag ble det 0-3-tap borte mot Sarpsborg.

I forrige seriekamp ble det 1-2-tap mot Stabæk. Søndag måtte laget klare seg uten både kaptein Frode Kippe i tillegg til Fred Friday som er solgt til nederlandske AZ. Det endte med 0-3-tap.

TOK SEIEREN: Sarpsborg-spillere feirer 3-0-målet under eliteseriekampen mellom Sarpsborg og Lillestrøm på Sarpsborg stadion.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix
TOK SEIEREN: Sarpsborg-spillere feirer 3-0-målet under eliteseriekampen mellom Sarpsborg og Lillestrøm på Sarpsborg stadion. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix Vis mer

– Det er veldig, veldig surt. Vi styrer største delen av annenomgang og er mye bedre, men vi får det ikke. Vi har et par skudd, men så fort det ble 2-0 mistet gutta trua. Vi var klart med i kampen på 0-1, sa LSK-trener Rúnar Kristinsson til TV 2 etter kampslutt.

I Sarpsborg kom laget under etter 17 minutter da Jonas Lindberg plukket opp en klarering etter et langt innkast og satte ballen i nota på volley.

Lillestrøm hevet seg noe etter pause, men etter 77 minutter spilte hjemmelaget seg nydelig fremover i banen. Ballen endte hos Matti Lund Nielsen som trakk seg innover i banen og skrudde ballen i mål med venstrebeinet.

Da virket det som bortelaget mistet troen på seier og kun tre minutter senere var Lund Nielsen frempå og utnyttet en svak berøring av Lillestrøm-forsvarer Simen Kind Mikalsen. Det sendte Lund Nielsen alene med Pål Vestly Heigre og endte med 3-0.

– Det var deilig å få en seier på hjemmebane, sa tomålsscoreren til TV 2.

(NTB)