Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lillestrøm robbet på trening

Frekke tyver tok seg inn i den ulåste LSK-garderoben og robbet spillerne for penger, klokker og mobiltelefoner mens de var på trening i går formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- I de to timene treningen varte, var garderoben tom for LSK-folk i maks et kvarter. Blant annet begynte keeperne en time seinere. Det betyr at tyven - eller tyvene - har hatt veldig flaks, eller vært svært kaldblodige og beregnende, sier LSKs daglige leder Bjarne Sognnæs til Dagbladet.

Tyvenes utbytte var åtte- ni mobiltelefoner, fem- seks klokker i prisklassen 20000 til 30000 kroner og kontanter som spillerne hadde i garderoben.

Innbrent logo

De stjålne mobiltelefonene har innbrent LSK-logo og signaturen til den aktuelle spiller. Sognnæs tror derfor tyvene vil få vanskeligheter med å omsette dem videre.

  • Hardest rammet ble svenske Magnus Powell. Han hadde 5000 kroner i kontanter, som var hans andel av summen tippelaget hans vant i helga - penger han hentet like før treninga.

Nye rutiner

Bjarne Sognnæs lover en endring av sikkerhetsrutinene på Åråsen etter gårsdagens uhyggelige opplevelse.

- Garderobene står vanligvis ulåst. Nå må vi vurdere om vi skal låse dem. Uansett vil det iallfall bli slutt på at verdisaker blir liggende i garderoben, sier Sognnæs.

Byggeplass

Verken Sognnæs eller andre i LSK har noen mistanke om hvem som står bak det frekke tyveriet.

- Det blir helt feil å gå rundt og mistenke noen. Hele området her ser ut som en byggeplass for tida, ettersom vi holder på med utbygging av stadion og andre prosjekter. Derfor reagerer vi heller ikke på alle de ukjente som vi til stadighet ser rundt her, sier Sognnæs.

Saken ble umiddelbart anmeldt til politiet.