Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lillestrøm sleit seg til seier

Lillestrøm er et mer effektivt fotballag enn Viking. Derfor sikret laget seg tre viktige bortepoeng etter å ha vunnet 2-1 mot Viking i Stavanger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Viking - Lillestrøm 1-2

Arild Sundgot er sterk og lur i angrep, mens Michael Mifsud er mest lur. Begge to dukket opp i rette posisjoner og scoret mot et tafatt Viking-forsvar.

Sundgot var selvsagt frampå med hodet på et innlegg. Han er flink til på lure seg bak ryggen på forsvarere og få rom til å ta imot ballen. Slik ga han kanarifuglene ledelsen 1-0.

Viking utlignet minuttet før pause, da Peter Ijeh beinet en ball i mål etter en hodestuss fra Søren berg. Det ga Viking håp, men i tillegg til vilje trengs det evner for å vinne fotballkamper. Viking fortsatte å pumpe lange baller mot spissene Ijeh og Berg. De støtte på en LSK-mur i form av Frode Kippe og Anders Rambekk.

I stedet var det Lillestrøm som tok føringen på en kontring. Raske Michael Mifsud utfordret Vikigns ferske førstekeeper Iven Austbø. Austbø mistet ballen, der var Mifsud med ei lang tå og sikret LSK-seieren. Ongangen ut spilte LSK fornuftig, mens Viking ikke klarte å skape stort. En sterk sliteseier for Lillestrøm, nok et skuffende hjemmetap for et dårlig samspilt Viking-lag.

Det snakkes gull i Lillestrøm, det snakkes krise i Viking.

STERK: Arild Sundgot har akkurat satt ballen bak Viking-keeper Iven Austbø. Foto: Scanpix
STERK: Arild Sundgot har akkurat satt ballen bak Viking-keeper Iven Austbø. Foto: Scanpix Vis mer