Lillestrøm solgte ikke Ujah likevel

Ble ikke enige med Real Mallorca før overgangsvinduet lukket.

FORTSATT KANARI: Det er duket for mer Anthony Ujah-jubel på Åråsen, i alle fall i overskuelig framtid. LSK ble ikke enige med Real Mallorca om en overgang før vinduet stengte i natt. Foto: Sara Johannessen, Scanpix
FORTSATT KANARI: Det er duket for mer Anthony Ujah-jubel på Åråsen, i alle fall i overskuelig framtid. LSK ble ikke enige med Real Mallorca om en overgang før vinduet stengte i natt. Foto: Sara Johannessen, ScanpixVis mer

I helgen og hele mandag ble det jobbet med en overgang for Ujah til den spanske klubben. Ved midnatt natt til tirsdag ble det klart at det ikke blir noen avtale, opplyser LSK.

- LSK og Real Mallorca klarte ikke å oppnå enighet om betingelsene for en overgang for Anthony Ujah. Det var forhandlinger helt til det spanske overgangsvinduet stengte ved midnatt, sier LSKs sportssjef Torgeir Bjarmann.

Avgjørelsen om å forbli i LSK ble tatt av både klubben og av Ujah selv.

- Slik saken utviklet seg var også Anthony Ujah enig i at det beste for ham var at det ikke ble noen overgang denne gangen, sier Bjarmann.

Ujah var i Spania i går, men satte kursen tilbake til Norge etter at det ikke ble oppnådd noen avtale. Bjarmann regner med at Ujah er på trening igjen med LSK i morgen.

Ujah er aktuell for spill mot Strømsgodset torsdag klokken 12 i LSK-hallen. Han skal også være med LSK til La Manga lørdag.

20 år gamle Ujah scoret 14 mål på 24 kamper for de gulsvarte sist sesong.

(NTB)