Lillestrøm-spiller innrømmer filming

Førte til straffespark og poengdeling mot Sogndal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lillestrøms Fredrik Guldbrandsen har sett seg nødt til å beklage seg etter kveldens 2-2-kamp mot Sogndal på Åråsen.

Da det var igjen ett kvarter av kampen, og stillingen var 1-2 til gjestene fra saftbygda, var Guldbransen involvert i en situasjon som ble avgjørende for poengfordelingen.

Lillestrøm-spilleren ble spilt opp i feltet og gikk enkelt i bakken i en duell med Ulrik Flo.

- Fra min posisjon så det ikke ut som straffe, sa Sogndal-trener Jonas Olsson til C More etter kampen.

Innrømmer filming Nå har Fredrik Guldbrandsen innrømmet at han filmet i situasjonen, og dermed reddet ett poeng for Lillestrøm, siden Petter Vaagan Moen satte inn straffesparket til 2-2, som ble sluttstillingen.

- Ingen intensjon om å filme. Tror han skal ta frem foten og jeg faller i en automatisk bevegelse. Beklagelig at det blir avgjørende!, skriver Gulbrandsen på sin Twitter-profil.

Ovenfor Lillestrøm sine hjemmesider utdyper 20-åringen.

- TV-bildene viser vel at det ikke er straffe. Jeg falt lett, men føler at det var en automatisk bevegelse fra min side. Sogndal-spilleren kom fram med beinet sitt, men var ikke nær meg, sier Fredrik Gulbrandsen til LSK.no.

- Forbanna surt - Hensikten var ikke å filme. Jeg gikk ikke inn for å få straffe, eller tenkte på det før jeg gikk inn i situasjonen. Det er bare sånn som skjer i kampens hete. Det er selvsagt beklagelig at det gjorde at vi fikk med oss ett poeng. Likevel, sånn er det bare.

Sogndals Ulrik Flo reagerte ikke positivt på filming-innrømmelsen etter kampen.

— Det er forbanna surt for å si det mildt. Jeg har mye frustrasjon inne i meg. Det kunne være tre livsviktige poeng for oss. Å miste det på en sånn måte, det er surt. Lillestrøm fortjener kanskje en utligning i sluttminuttene, men måten det skjer på er jo fryktelig irriterende, sier Flo til TV 2 Sporten

<strong> AVGJØRENDE:</strong>  Lillestrøm ble tildelt straffe etter at Fredrik Gulbrandsen filmet i en duell med Ulrik Flo. Straffesparket satte Petter Vaagan Moen inn, til 2-2, som ble sluttstillingen mot Sogndal. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
AVGJØRENDE: Lillestrøm ble tildelt straffe etter at Fredrik Gulbrandsen filmet i en duell med Ulrik Flo. Straffesparket satte Petter Vaagan Moen inn, til 2-2, som ble sluttstillingen mot Sogndal. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer