Lillestrøm startet 17. mai

HAUGESUND (NTB): «Kanarifuglene» fra Lillestrøm startet 17. mai-feiringen allerede i går kveld med 2-0-seier over FK Haugesund. Mamadou Diallo og Frode Kippe scoret målene i en kamp der gjestene vant fortjent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Vi hadde flest sjanser og full kontroll, men likevel var jeg ikke helt sikker på at det ville bli tre poeng før vi gikk opp til 2-0, sa LSK-trener Arne Erlandsen etter kampen.

Hele Lillestrøm-laget gledet seg til 17. mai-feiringen, men det var bare så vidt de klarte å komme seg hjem. Flyplassen i Haugesund stengte før kampen var over, men et flyselskap klarte å få åpnet lille Sørstokken flyplass på Stord. De aller fleste LSK'erne kom seg hjem med det 19 seters flyet som kunne ta av.

Utvisning og straffe

Haugesund fikk lagkaptein Asbjørn Helgeland utvist etter 28 minutter. Han reddet en ball på målstreken med hånden, og det røde kortet var uungåelig. Situasjonen førte til straffe og 1-0.

Etter tre nederlag og 1-13 i målforskjell på de tre første kampene har Lillestrøm tatt seg stort opp.

Om stemningen var høy i LSK-garderoben, var det heller labert hos hjemmelaget.

De håper det skal være mulig å skaffe forsterkninger så raskt som mulig, og det er i første rekke en midtbanespiller Haugesund er på jakt etter.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer