- Lillestrøm straffer sine egne

Nils Johan Semb kritisk til landslagsboikotten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): To kampers karantene for Simen Brenne var mer enn Lillestrøm kunne svelge. I dag tok manager Jan Åge Fjørtoft kontakt med Åge Hareide og informerte om at landslagssamlingen i England blir uten LSK-spillere.

På Åråsen føler man seg motarbeidet av «byråkratene i NFF» - som ifølge Fjørtoft leter med lys og lykte etter regler som kan utestenge spillere for forseelser som ikke kvalifiserer til rødt kort.

Tidligere landslagssjef Nils Johan Semb blir forbauset når Dagbladet.no forteller om landslagsboikotten.

- Dette kom litt brått på. Jeg synes Lillestrøm blander kortene her. Man kan være uenig, og føle seg urettferdig behandlet fra tid til annen, men jeg synes virkemidlene her blir helt feil når spillere holdes tilbake fra samling, sier Semb til Dagbladet.no.

- Helt feil reaksjon

Da Dagbladet.no snakket med Bjørn Helge Riise etter dagens trening, stilte han seg lojalt bak klubbens vedtak. Semb mener Lillestrøm ikke bare straffer NFF ved å boikotte landslaget.

- De straffer også seg selv og sine egne landslagsspillere, som har fått en fin mulighet til å vise seg fram. De får det vanskeligere med å spille seg inn på landslaget nå. Jeg vil ikke begi meg inn på noen karakteristikker, men i mine øyne blir det en helt feil motreaksjon fra Lillestrøms side, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer