Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Lillestrøm taper aldri

På mandager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Direkte kl. 19: LSK - VIF

(Dagbladet.no): Ikke bare har Lillestrøm et meget godt tak på Vålerenga. Tre av de fire siste kampene har endt med kanarifuglseier.

Når kveldens kamp sparkes i gang har LSK et enda kraftigere statistisk våpen.

Det har ikke tapt en mandagskamp på Åråsen på åtte år, skriver Romerikes Blad i dag.

- Jeg har en god følelse. De gangene vi har vært nødt til å vinne, har vi ofte gjort det. Som mot HamKam i forrige hjemmekamp, sier Frode Kippe til avisa.

Kippe har ingen forklaring på at det er blitt seks seirer og tre uavgjort på de ni siste mandagskampene siden 1998. Men han peker på at flomlys og dugg i gresset gir en god ramme rundt kampen.

Det handler ikke bare om østlandsrivalisering. Uten seier i kveld er LSK trolig hektet av gullkampen, sju poeng bak Brann med seks kamper igjen.

- Vi fungerte ikke bra verken kollektivt eller individuelt mot Start. Nå får de samme spillerne en ny sjanse. Det er opptil dem å vise seg tilliten verdig. Vi må slå Vålerenga for å henge med i toppen, sier LSK-trener Uwe Rösler.

1-0 PÅ ULLEVAAL: LSK har alle statistikker med seg før møtet med VIF i kveld, og Frode Kippe (t.h) har en god følelse. Foto: Scanpix
1-0 PÅ ULLEVAAL: LSK har alle statistikker med seg før møtet med VIF i kveld, og Frode Kippe (t.h) har en god følelse. Foto: Scanpix Vis mer