Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lillestrøm uten keeper

To skadde, en så rødt.

NADDERUD (Dagbladet.no): Neste serierunde blir en prøvelse for LSK-apparatet. Tippeliga-toeren har nemlig ingen til å stå i buret.

Fordi:

Heinz Müller, det soleklare førstevalget, mistet hodet mot Stabæk. På overtid kastet LSK-keeperen ballen i ryggen på Inge André Olsen. Rødt på grensen til sort, og rett i dusjen. Han kan ikke vente seg mye nåde fra NFF heller i karantenespørsmålet.

Andrekeeper Otto Fredriksson er nylig operert for en infeksjon.

Per Magne Misund, LSKs tredjekeeper, går med skade, og har ikke stått en match på lenge.

- Vi må ha en keeper, for vi har ingen til disposisjon, sier LSK-manager Jan Åge Fjørtoft.

Nå skal LSK-ledelsen søke NFF om dispensasjon til å gå ut for å finne en ny keeper.

Det er faktisk bare litt over ett år siden LSK var i samme situasjon. Den gang ga NFF Lillestrøm lov til å bruke Claus Reitmaier etter at Misund ble sykmeldt.

UTVIST PÅ OVERTID: Heinz Müller følges av banen av Jan Åge Fjørtoft. Foto: SCANPIX
UTVIST PÅ OVERTID: Heinz Müller følges av banen av Jan Åge Fjørtoft. Foto: SCANPIX Vis mer

Uwe Rösler, LSK-trener, ville ikke kommentere hendelsen som ga ham et keeperproblem, men ifølge Jan Åge Fjørtoft var det røde kortet debattert medd utestemme i LSKs garderobe. Men Rösler er ikke urolig.

- Det er noe vi må ta tak i neste uke, sier han stoisk til Dagbladet.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling