Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lillestrøms sjette poengdeling - på rad

Lillestrøm spilte sin sjette uavgjorte eliteseriekamp på rad da årets overraskelseslag Sogndal reiste hjem med 1-1 i bagasjen etter en langpasningsfest på Åråsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Magnus Powell scoret for Lillestrøm i det 34. minutt, Alexander Ødegaard utlignet fire minutter senere i en match som inneholdt få gode målsjanser.

- Vi greier ikke å produsere nok sjanser. Jeg talte bare til tre, og det er for lite på 90 minutter, sa Lillestrøms assistenttrener Hallvar Thoresen.

- Det går på selvtillit. Vi trenger en kamp hvor vi kan score noen mål før det løsner, sa Thoresen. Han er langt fra fornøyd med at Lillestrøm har spilt seks uavgjorte kamper på rad. Det blir for få poeng ut av det.

Sogndals Jan Halvor Halvorsen var langt mer fornøyd med det uavgjorte resultatet.

- Vi har spilt gode bortekamper mot Viking og Rosenborg uten å få uttelling. Nå fikk vi med oss ett poeng, og det er jeg fornøyd med mot et av seriens beste forsvarslag, sa Halvorsen. Han beklaget at han måtte rokere så mye underveis på grunn av en del skader.

Blant annet forsvant Tommy Øren allerede etter 22 minutter, men hans kneskade er trolig mindre alvorlig enn det så ut til. Midtstopper Marco Reda fikk en strekkskade allerede i den første taklingen, og Rune Bolseth måtte innpå.

- Altfor tidlig, sa Halvorsen. -Han skulle ikke vært brukt mer enn 10 minutter.

Sogndal-spillerne byttet knotter alle som en i pausen. De faste knottene var altfor glatte.

På den andre siden av banen måtte kapteinen Torgeir Bjarmann kaste inn håndkleet allerede før det var spilt 10 minutter. Han pådro seg en stor flenge i venstre kne etter et desperat taklingsforsøk. Han måtte sy flere sting, men er selv usikker på hvor lenge han må stå over.

- Jeg har gått inn i slike taklinger 100 ganger før uten å skade meg. Det er slikt som skjer, sa tøffingen.

Magnus Powell overtok hans kapteinsbind og kvitterte med å gi Lillestrøm ledelsen i det 34. minutt. Etter at Pål Strand hadde skutt i en Sogndal-forsvarer, dundret svensken ballen lavt i nettet fra spiss vinkel.

Men Lillestrøm fikk ikke nyte gleden lenge. Kristian Ystaas sendte Alexander Ødegaard gjennom med en lissepasning. Den raske kantspilleren rundet elegant av Emille Baron og scoret lett mens LSK-spillerne og fansen skrek på offside.

Baron måtte gi seg i pausen på grunn av vond rygg, og Per Magne Misund voktet målet i 2. omgang.

- Dette var en kamp som kunne vippet begge veier, og uavgjort var vel OK selv om vi hadde store sjanser på slutten, sa Jan Halvor Halvorsen.

- Jeg er stolt av hvordan vi gjennomførte matchen.

(NTB)