Lillestrøms våte drøm

Først begynte det å hagle. Så kom overvannet. Forholdene var som skapt for Lillestrøm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLESTRØM (Dagbladet): Publikum flyktet under tak. Det lynte og tordnet. Haglene dundret ned store som klinkekuler. Spillerne krummet ryggen og la hendene på hodet fordi det gjorde vondt. Attpåtil var sikten lik null i haglskuren tett som snødrev. Derfor tok det knappe ti sekunder før banen var tom da dommer Per-Ivar Staberg stoppet kampen fire minutter og 36 sekunder ut i andre omgang.

For flere var spurten tilbake til garderoben dagens raskeste.

Så tok det ikke stort lengre tid før LSK-spillerne var tilbake på banen da Staberg beordret kampen i gang igjen. Det var verre med Stabæk-spillerne.

-  Vi var klare til å gå utpå igjen med en gang, mens Stabæk-spillerne kom tuslende etter oss. Der fikk vi et psykologisk overtak, sier Pål Strand til Dagbladet.

Han var banens beste og nestsist på samtlige scoringer.

Tabbet seg ut

Stabæk-keeper Jon Knudsen kom ut sist av alle. Så seint at Staberg var i ferd med å sette i gang kampen igjen, mens Knudsen sto veivende på sidelinja og spurte om lov til å få være med.

Tre minutter seinere meldte Knudsen seg ut på nytt da han med åleglatte hansker glapp Strands løse innlegg rett ned til Gylfi Einarsson. Som kriget best i vannpyttene og taklet inn 2-0.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer