Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lind og Södergren støtter Alsgaard

Ikke enig med Fredriksson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg er veldig godt fornøyd, sier supersprinteren Björn Lind til NRK, og legger til at han absolutt ikke har noe som helst å klage på.

– Jeg føler at han har støtte fra de fleste av oss. Noen har mindre kontakt med ham enn andre, men det er deres eget valg, sier en annen av løperne, Anders Södergren.

Uttalelsene står i sterk kontrast til kritikken Alsgaard fikk tidligere denne uka. Mathias Fredriksson, og flere med ham, mente at han ikke viser nok engasjement i jobben sin og ikke er nok til stede.

Landslagssjef Inge Bråten har tatt sin assistent i forsvar etter kritikken, og betegner «opprøret» som storm i vannglass.

 (ANB)

SVENSK SPLITTELSE OM NORSK ASSISTENT: Thomas Alsgaard får både kjeft og skryt fra det svenske skilandslaget. Her sammen med hovedtrener Inge Bråten. Foto: Scanpix
SVENSK SPLITTELSE OM NORSK ASSISTENT: Thomas Alsgaard får både kjeft og skryt fra det svenske skilandslaget. Her sammen med hovedtrener Inge Bråten. Foto: Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!