UTE: Björn Lind, Anna Olsson, Britta Johansson Nordgren og Mia Eriksson fikk ikke fornyet tillit i den svenske elitestallen i langrenn for kommende sesong.Foto: Lise Åserud / SCANPIX
UTE: Björn Lind, Anna Olsson, Britta Johansson Nordgren og Mia Eriksson fikk ikke fornyet tillit i den svenske elitestallen i langrenn for kommende sesong.Foto: Lise Åserud / SCANPIXVis mer

Lind vraket fra det svenske landslaget

Fire ut og fem inn i Sveriges langrennselite.

|||

Fire løpere er ute, men fem nye er kommet inn i den svenske elitestallen i langrenn for kommende sesong. A-laget består totalt av 18 løpere.

Björn Lind, Anna Olsson, Britta Johansson Nordgren og Mia Eriksson fikk ikke fornyet tillit, men Mia Eriksson har fått signaler om at hun kommer til å bli tatt ut på et lag like under eliten.

Av de fem nye er det fire kvinner og en mannlig løper. Alle kvinnene har vært med på landslaget tidligere, mens Jens Eriksson er helt ny. På kvinnesiden er Hanna Falk, Magdalena Pajala, Hanna Brodin og Sara Lindborg kommet inn i varmen.

De svenske elitelagene for kommende sesong ser slik ut:

Kvinner: Charlotte Kalla, Anna Haag, Hanna Falk, Ida Ingemarsdotter, Hanna Brodin, Sara Lindborg, Magdalena Pajala og Lina Andersson.

Menn: Anders Södergren, Marcus Hellner, Johan Olsson, Daniel Richardsson og Jens Eriksson.

Sprint menn: Teodor Peterson, Mats Larsson, Robin Bryntesson, Jesper Modin og Emil Jönsson.

(NTB)