Linda Medalen ut av skapet

SAN FRANSISCO (Dagbladet): I går fikk landslagskaptein Linda Medalen (34) besøk av sin nye, kvinnelige samboer Kristin Bitnes i USA. - Vi har vært sammen ganske lenge, og er samboere, sier Kristin Bitnes til Dagbladet.

- Jeg er ikke interessert i fotball, men tror at Linda blir verdensmester, sier Kristin Bitnes til Dagbladet.

Linda Medalen har solgt historien om at hun har fått ny, kvinnelig samboer til Se & Hør, og vil ikke kommentere saken før den har stått på trykk der.

- Jeg har ingen kommentar. Dere må skjønne at dette er eksklusivt for Se & Hør, sa Linda. Hun var på rundtur i San Fransisco med samboeren, de andre landslagsjentene og norsk presse - som var invitert av Fotballforbundet.

Fikk munnkurv

Da vi intervjuet Linda hjemme på Vollen i Asker før VM, hilste vi på den nye samboeren hennes for første gang. Kristin Bitnes var også på Gardermoen for å ønske Linda god tur da fotballjentene reiste til USA.

Etter at Dagbladet hadde snakket med henne et par minutter i går, påla Linda Medalen sin samboer munnkurv. Landslagskapteinen var etter hvert så stresset at hun også glemte å bli med på en del av lagbildene som ble tatt.

- Krisekamp

Det eneste hun ville uttale seg om i går, var nattas kvartfinale mot Sverige i San José.

- Kvartfinalen er krisekampen. Det kan bli tøft, sa Linda før hun hastet av gårde etter de andre fotballjentene i verdensmetropolen San Fransisco.

Trikketur

Før Dagbladet snakket med Linda og Kristin i går, hadde begge vært med på trikketuren som fotballforbundet arrangerte gjennom berg- og dalbane-byen San Fransisco.

Pressen var invitert med på turen, så det nye samboerparet Linda Medalen og Kristin Bitnes burde ikke vært overrasket over at gjensynet mellom dem skulle skape oppmerksomhet.

I VM: Linda Medalen tok med seg sin nye samboer, Kristin Bitnes, til VM i USA.