- Lindegaard har reist til Manchester

AaFK-keeperen kan signere om kort tid.

PÅ VEI TIL ENGLAND: Anders Lindegaard tar straks steget fra Aalesund og Tippeligaen til Manchester United og Premier League. Her jubler han etter å ha reddet Jose Motas straffespark i cupfinalen i fjor.  
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
PÅ VEI TIL ENGLAND: Anders Lindegaard tar straks steget fra Aalesund og Tippeligaen til Manchester United og Premier League. Her jubler han etter å ha reddet Jose Motas straffespark i cupfinalen i fjor. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / ScanpixVis mer

(Dagbladet): Aalesund-keeper Anders Lindegaard reiste i formiddag til England for å sluttføre avtalen med Manchester United, melder dansk TV 2.

Dermed tyder mye på at dansken signerer for Premier League-giganten i løpet av kort tid, og ikke om to, tre uker, slik sir Alex Ferguson antydet på en pressekonferanse tirsdag.

Daglig leder Henrik Hoff og styreleder Bjarne Haagensen forhandlet med United i forrige uke uten å komme til enighet. Siden da har Hoff hatt som prinsipp å si så lite som mulig om overgangen utad.

- Svaret er det samme som jeg har gjentatt tusenvis av ganger, vi kommenterer ikke noe rundt en eventuell overgang for Anders Lindegaard. Om han er på vei til Manchester eller ikke må du nesten spørre han om, sier Hoff til Sunnmørsposten.

Det er blitt spekulert i en overgangssum på rundt 30 millioner kroner for den danske landslagskeeperen.

I United er han trolig tiltenkt rollen som annenkeeper eller tredjekeeper ut sesongen. Førstekeeper Edwin van der Sar (40) forventes å legge opp til sommeren.