Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lindegaard kan bli straffet for sitt frekke svar til Rooney

FA ser på saken.

KOMISK: Anders Lindegaard og Wayne Rooney havnet i en spesiell stilling under kampen mot Arsenal i januar 2012. I dag bruker Lindegaard dette for hva det er verdt.
KOMISK: Anders Lindegaard og Wayne Rooney havnet i en spesiell stilling under kampen mot Arsenal i januar 2012. I dag bruker Lindegaard dette for hva det er verdt. Vis mer

(Dagbladet): Den danske keeperen Anders Lindegaard (31) fikk aldri fart på karrieren i Manchester United. Nå er han i West Bromwich, men fortida på Old Trafford slipper ikke helt tak.

I et intervju med magasinet Sport ble Wayne Rooney nylig spurt om hvem han helst ikke vil sitte fast i heisen med.

- Anders Lindegaard. Han er bare irriterende, svarte 30-åringen om lagkameraten fra 2011 til 2015.

Intim akt Dette fikk Lindegaard til å ta til Twitter:

- Er det derfor du ikke vil være i heisen med meg? spør han, illustrert med et tre år gammelt TV-bilde av de to. På bildet står Lindegaard bak Rooney. For øyne som er villige til å utvide horisonten kan det se ut som en intim akt.

Eller som den danske avisa BT skriver:

«Man kan se Wayne Rooneys bagperron være i nærkontakt med Anders Lindegaards nedre regioner.»

I vanry? Ifølge den engelske avisa Independent er bildet fra januar 2012, i en kamp mot Arsenal. Det var en av Lindegaards bare 19 opptredener for United på fire år.

Samme avis skriver at det engelske fotballforbundet FA ønsker å se på saken. Forbundet har ikke noe imot sosiale medier, men forbyr kommunikasjon som kan virke støtende og bringe fotballen i vanry.

Det er ikke kjent om Rooney uttalte seg på spøk, eller om han faktisk mente at Lindegaard er «irriterende».

Avisa BT lar seg i alle fall ikke provosere:

- Genialt. Sånn svarer Lindegaard på Rooneys hån.

Gjenforent Dansken gikk for øvrig fra United til West Bromwich i slutten av august. Han skrev under på en toårskontrakt, og ble gjenforent med blant andre Darren Fletcher og Jonny Evans fra tida på Old Trafford.

193 centimeter høye Lindegaard spilte også i Aalesund fra 2009 til 2010. På Color Line Stadion ble han sett på som en potent sisteskanse med høy stjerne.

WEST BROMWICH-KEEPER I DAG:  Anders Lindegaard. Foto: NTB Scanpix
WEST BROMWICH-KEEPER I DAG: Anders Lindegaard. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media