USIKKER: Det er usikkert om Anders Lindegaard er frisk nok til å stå i mål for Manchester United i kveld. Foto: Andrew Yates, AFP/Scanpix
USIKKER: Det er usikkert om Anders Lindegaard er frisk nok til å stå i mål for Manchester United i kveld. Foto: Andrew Yates, AFP/ScanpixVis mer

Lindegaard skadet ankelen på trening

Og de Gea sykmeldte seg.


(Dagbladet): Manchester United-keeper Anders Lindegaard skadet seg på trening i går, og er usikker foran kveldens Premier League-møte med Stoke.

Ifølge The Sun var det ankelen som ble rammet i det avisa beskriver som en «skrekkskade». Dansken skrek av smerte, og Uniteds medisinske apparat frykter leddbåndsskade, skriver avisa.

Daily Mail skriver at den tidligere Aalesund-keeperen forlot treningsanlegget Carrington på krykker og med en beskyttelsesstøvel på høyrefoten.

Lindegaard har stått de siste seriekampene for United. Spanske David de Gea spilte FA-cupkampen mot Liverpool i helga, men må ta en god porsjon av skylda for det første baklengsmålet i 2-1-tapet mot de helrøde rivalene.

Lindegaards skade betyr trolig at de Gea får en ny sjanse likevel, men spanjolen ringte og meldte forfall til gårsdagens trening fordi han ikke følte seg bra. Hvis han ikke er frisk i dag, går keeperplassen enten til Ben Amos eller Tomasz Kuszczak.

Wayne Rooney, Nani og Phil Jones er også skadd og går trolig glipp av kampen i kveld, mens Rio Ferdinand satt på benken mot Liverpool og kan være på banen igjen mot Stoke.