SKREK AV SMERTE: Anders Lindegaard skrek av smerte etter et treningsuhell. Heldigvis for Danmark og Manchester United er ikke skaden så alvorlig som først fryktet. Foto: AP Photo / Scott Heppell
SKREK AV SMERTE: Anders Lindegaard skrek av smerte etter et treningsuhell. Heldigvis for Danmark og Manchester United er ikke skaden så alvorlig som først fryktet. Foto: AP Photo / Scott HeppellVis mer

Lindegaard skrek av smerte og forlot treninga på krykker

Men skaden er trolig ikke så alvorlig som først fryktet.

(Dagbladet): Manchester United - Stoke 2-0

Moldes tidligere leiesoldat, Ben Amos, voktet buret da Manchester United slo Stoke 2-0 i går kveld.

Både David De Gea og Anders Lindegaard hinket av mandagens United-trening med skader, og var ikke i stand til å vokte buret.

- Anders ble skadet under treninga, og David ble skadet mot slutten av treninga. Det var et lite mareritt for oss, sa Alex Ferguson etter gårsdagens kamp.

Lindegaards skade var den mest alvorlige, og dansken forlot treningsfeltet på krykker og med foten i en beskyttende «støvel». Det var fryktet at skaden var så alvorlig at sommerens EM-sluttspill sto i fare, men ifølge Sporten.dk er imidlertid ikke skaden så alvorlig som først fryktet.

«Han har slått ankelen alvorlig, og den er muligens forstuet. Men det er ikke snakk om et brudd eller overrevne leddbånd. Foreløpig forventes det at Lindegaard vil være på sidelinjen de neste 2-5 ukene, men at han normalt pleier å restituere sine skader raskt» skriver det danske nettstedet.

Lindegaard skal til ytterlige undersøkelser av ankelen før det kan fastlås hvor alvorlig skaden er.

Alex Ferguson var imidlertid fornøyd med unge Ben Amos etter gårsdagens kamp.

- Han hadde ikke mye å gjøre, men han var trygg og rolig. Jeg var fornøyd med det, sa Ferguson.