Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lindegaard skrev under ny kontrakt med United

- Han gir meg hodebry, sier Ferguson.

SKREV UNDER: Anders Lindegaard skrev under en kotrakt som binder ham til Manchester United i fire år. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES / NTB scanpix
SKREV UNDER: Anders Lindegaard skrev under en kotrakt som binder ham til Manchester United i fire år. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES / NTB scanpix Vis mer

Tidligere Aalesund-keeper Anders Lindegaard skrev fredag under en ny kontrakt med Manchester United, som varer ut 2015/16-sesongen.

Det bekreftet den engelske storklubben på eget nettsted.

Lindegaard ga David de Gea god kamp om keeperplassen forrige sesong. En stund så han ut til å bli Alex Fergusons førstevalg, men dansken var uheldig og pådro seg en ankelskade i januar.

- Jeg er svært fornøyd med å skrive under en ny kontrakt. Jeg er stolt over at manageren har vist meg tillit. Det er ingen andre steder jeg ønsker å være. Keeperkonkurransen er tøff, men slik skal det være i en klubb som United, sier Lindegaard.

Ferguson er fornøyd med å ha sikret seg 28-åringen på en forlenget kontrakt.

- Anders er fortsatt ung til keeper å være, som har utviklet seg mye siden han kom hit. Han gir oss en sunn konkurranse på keeperplassen. Det gir meg hodebry, men jeg er fornøyd med at han har skrevet ny kontrakt, sa skotten.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media