Lindegaard vraket i den foreløpige EM-troppen

Se danskenes utvalgte.

FÅR NY SJANSE: Manchester Uniteds Anders Lindegaard må vente å håp om å bli tatt med til EM. Her er han med lagkompis Rio Ferdinand, som er vraket fra Englands tropp. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
FÅR NY SJANSE: Manchester Uniteds Anders Lindegaard må vente å håp om å bli tatt med til EM. Her er han med lagkompis Rio Ferdinand, som er vraket fra Englands tropp. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Thomas Kahlenberg (29) spilte nesten ingen kvalifiseringskamper, men er likevel tatt med i Danmarks tropp til fotball-EM.

Wolfsburg-spilleren har gjenvunnet Morten Olsens tillit etter et vellykket låneopphold i franske Évian.

- I det siste har han spilt mange kamper, og vi har satt dem alle sammen. Kahlenberg er ikke rask, men tenker hurtig. Han kan bli en god brikke å ha under EM, sa landslagssjef Olsen om det overraskende valget.

Olsen har valgt å holde igjen tre plasser i den danske EM-troppen. Han ønsker å vente med å velge de siste spillerne til dansk superliga har spilt sesongens siste kamper onsdag 23. mai.

Manchester United-keeper Anders Lindegaard er blant dem som fortsatt må vente i spenning. Olsen har foreløpig kun tatt ut to av tre målvakter i troppen. Den tidligere Aalesund-keeperen har slitt med en ankelskade i flere måneder, men er i ferd med å finne formen igjen.

- Vi skal se an Lindegaard når vi har muligheten til det. Deretter tar vi en endelig beslutning, sa Olsen.

Nicklas Bendtner er også den eneste spissen som foreløpig er klar for EM.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer