Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Linderoth gambler med fødsel

Vil spille mot United.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

MANCHESTER (Dagbladet.no): Danske journalister var stort sett opptatt av én ting under gårsdagens FCK-pressekonferanse på Old Trafford:

Kommer midtbanegeneralen Tobias Linderoth til å spille mot Manchester United?

Linderoths kone Maria er nemlig én uke over termin med parets førstefødte, men i morgentimene i dag satte likevel den tidligere Stabæk-spilleren seg på flyet til Manchester, melder FCKs hjemmeside.

Ble ikke pressset

Det er særdeles gode nyheter for trener Ståle Solbakken - som i går var opptatt av at klubben ikke skulle legge noe press på sin kanskje aller viktigste spiller.

- Han bestemmer seg tirsdag, og vi kommer ikke til å legge press på ham i det hele tatt. De er helt og holdent opp til ham. Men om han kommer, vil han være klar fysisk og mentalt, sa Solbakken.

Også Brede Hangeland understreket Linderoths viktighet i går.

- Dersom Tobias blir borte, er det et hardt slag for oss. Han er en viktig balanserende spiller på midten, sa FCK-stopperen.

KONA ÉN UKE OVER TERMIN: Tobias Linderoth - tidligere Stabæk-spiller - dro til Manchester i dag. Kona kan føde når som helst. Foto: Scanpix/Epa
KONA ÉN UKE OVER TERMIN: Tobias Linderoth - tidligere Stabæk-spiller - dro til Manchester i dag. Kona kan føde når som helst. Foto: Scanpix/Epa Vis mer

Hva som skjer dersom fødselen starter i timene før kampen, har ikke FC København gitt noen redegjørelse for.

Årst ble slaktet

I Norge husker mange kanskje Ole Martin Årsts avgjørelse om å droppe Tromsøs skjebnekamp mot Rosenborg i siste serierunde i 2003. Årst prioriterte å være sammen med samboeren under fødselen - men fødselen lot vente på seg. Tromsø måtte vinne for å overleve, noe de også gjorde i siste minutt.

På TV 2 ble Årsts avgjørelse slaktet av Ivar Hoff og Mini Jakobsen.

- Ole Martin Årst skulle vært med og spilt hvis det hadde vært noen ryggrad i gutten, kom det nådeløst fra Hoff - som i etterkant måtte tåle massiv kritikk for sitt kontroversielle utspill.