Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Linderoth Italia-aktuell

Tobias Linderoth kan havne i Bologna. Morten Berre mener St. Pauli er bedre enn Viking. Les siste nytt om norsk fotball!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Linderoth er fast mann på VM-klare Sverige. Italianske Bologna er en av klubbene som har merket seg Stabæk-spillerens innsats på det svenske landslaget.

Bologna har vist stor interesse og håper å ha Linderoth spilleklar når Serie A starter opp igjen 6. januar, skriver Expressen i dag.

Og 22-åringen legger ikke skjul på at han er fristet av interessen fra Italia:

- Italia er et skikkelig fotball-land. Jeg har hele tiden håpet på et bud fra en sør-europeisk klubb. Bologna har vært i bildet ganske lenge. De har tydeligvis fulgt meg i et antall kamper, men jeg har ikke hørt noe i det siste. Vi får se hva som skjer, sier Linderoth.

Stabæk-spilleren har nå ferie fram til 10. desember. Ifølge Expressen har Bologna planer om å ta kontakt med Stabæk i løpet av noen dager.

Linderoth er bare 22 år, men føler seg likevel klar for å ta et steg videre etter tre år i Tippeligaen.

- Jeg har hatt et kanonår og er ikke fremmed for en ny utfordring i et annet land, sier Linderoth.

Men Linderoth er ikke den eneste Stabæk står i fare for å miste.

Islandske Petur Marteinsson er fortsatt aktuell for engelske Stoke. Men et viktig punkt for stopperen er at han sikrer seg mot 2. divisjonsspill neste sesong. Laget ligger per i dag på opprykksplass til 1. divisjon.

- Jeg ønsker å ha andre alternativer dersom de ikke rykker opp, og en mulighet er en klausul i kontrakten, sier Marteinsson til Asker og Bærums Budtsikke.

Fra før har Stabæk mistet Tommy Svindal Larsen til tyske Nürnberg.

Undheim fortsetter

Bryne-kaptein Geir Atle Undheim har bestemt seg for å gå på en ny sesong, skriver Stavanger Aftenblad. Undheim ble vraket til cupfinalen og mistet litt av gnisten på slutten av en lang sesong, men er nå innstilt på å fullføre kontrakten som går ut etter neste sesong. - Nå er lysten tilbake og jeg regner med å fullføre kontrakten, sier Undheim.

Berre uenig med Benny

Viking-trener Benny Lennartsson påsto at Morten Berre gikk til et drittlag da han valgte St. Pauli. Nå slår Berre tilbake. - Det er typisk Benny å si at Viking er bedre enn St. Pauli. Jeg hadde ikke forventet meg noe annet av ham, sier Berre til Rogalands Avis. Oslo-gutten håper på Bundesliga-debut mot Kaiserslautern i morgen.

Start-spillere truer med å slutte

Tommy Bergersen og Steinar Pedersen er nye spillere i Start, men allerede før de har spilt en eneste kamp truer de med å slutte. Start har sagt at det er høyaktuelt å kutte i lønna til spillere og administrasjon. - Lønnskutt er helt uaktuelt. Hvis Start tvinger meg ned i lønn, er kontrakten brutt. Da vil jeg føle meg lurt til Kristiansand. Og da må jeg finne meg en ny arbeidsgiver, sier Bergersen til Fædrelandsvennen. - Hvis det ender med at jeg må ned i lønn, gidder jeg ikke pakke ut flyttelasset, sier Pedersen.

Brann-spillere firer på bonuskrav

Brann-spillerne har ikke fått alle bonuskronene de har krav på, men nå har de sagt seg villig til å gi seg fra noen av kronene. - Spillerne er villig til å fire på sitt krav til klubben. Det har vi skriftlig redegjort ovenfor styret i Brann ASA, sier Morgan Andersen til Bergens Tidende. NISO-lederen forhandler på vegne av de involverte Brann-spillerne.

(Dagbladet.no)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!