Alpint:

Lindsey Vonn bekrefter comeback til helgen

Brakk armen.

TILBAKE: Den amerikanske alpinstjernen Lindsey Vonn bekreftet onsdag at hun gjør comeback etter skade i helgens verdenscuprenn i Altenmarkt-Zauchensee.
 Foto: AP Photo/Alessandro Trovati,
TILBAKE: Den amerikanske alpinstjernen Lindsey Vonn bekreftet onsdag at hun gjør comeback etter skade i helgens verdenscuprenn i Altenmarkt-Zauchensee. Foto: AP Photo/Alessandro Trovati, Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den amerikanske alpinstjernen Lindsey Vonn bekreftet onsdag at hun gjør comeback etter skade i helgens verdenscuprenn i Altenmarkt-Zauchensee.

32-åringen brakk armen da hun falt under trening i Copper Mountain i Colorado i november. Det var den siste i en rekke skader som har holdt henne borte fra alpinløypene.

Vonn måtte opereres etter armbruddet, men hun er blitt frisk raskere enn ventet. Nå gleder hun seg til å gjenoppta karrieren som har gitt 76 verdenscupseirer. Hun mangler bare 10 stykker på å tangere Ingemar Stenmarks rekord.

Tøff vei tilbake

- Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er for at jeg skal konkurrere igjen i helgen. Det har vært tre tøffe måneder med over 300 timer rehabiliteringsarbeid, men følelsen av å kunne kjøre fort igjen og være klar for konkurranse gjør at arbeidet har betalt seg, sa hun til Eurosport.

- Jeg er særlig glad for å gjøre comeback i Altenmarkt-Zauchensee, der jeg har hatt utrolig suksess. Blant annet var det der jeg slo Annemarie Moser-Prölls seiersrekord i utfor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer