SKILLES: Lindsey Vonn og hennes mann Thomas. Foto: SCANPIX/AP/Keystone
SKILLES: Lindsey Vonn og hennes mann Thomas. Foto: SCANPIX/AP/KeystoneVis mer

Lindsey Vonn blir singel

Skilles fra ektemannen Thomas etter fire år.

Lindsey Vonn, den største stjernen i alpinsirkuset for kvinner, skal skilles fra mannen Thomas fire år etter at de to ble et gift par.

Det er Denver Post som avslører dette på nettsidene sine mandag. I nettutgaven av avisen står det at de to har startet forberedelser til å få ekteskapet oppløst.

- Det er med stor sorg jeg erklærer at Thomas og jeg har bestemt oss for skilsmisse, sier Lindsey Vonn i en uttalelse i følge nettsiden til Denver Post.

- Saken gjør at jeg er inne i en veldig vond tid rent personlig, og nå håper jeg bare at både mediene og publikum forstår at jeg trenger å få behandlet denne saken på min egen måte. Det jeg kan si er at jeg kommer til å fortsette på det amerikanske alpinlandslaget, og skilsmissen kommer ikke til å få noen innvirkning på konkurranseaktiviteten min, legger hun til.

Allerede i forbindelse med forberedelsene til verdenscuprennene i Aspen ble det spekulert i hva som var i ferd med å skje mellom de to, for Thomas Vonn var ikke med i kretsen rundt kona Lindsey i forberedelsene til rennet.

Lindsey Vonn kjørte lørdagens slalåmrenn i Aspen med en 12.-plass som resultat. På grunn av ryggproblemer valgte hun å stå over søndagens slalåm. Hun vant det første storslalåmrennet i verdenscupen denne sesongen i Sölden i slutten av oktober, og det neste rennet for henne nå går i Lake Louise kommende helg.

(NTB)