Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lindsey Vonn drar ikke til OL i Sotsji

Gullvinneren fra Vancouver blir ikke skadefri i tide.

SKADET: Lindsey Vonn står over OL. Her sammen med kjæresten Tiger Woods i Val d'Isere i desember. Foto: AP Photo/Keystone,Jean-Christophe Bott/NTB Scanpix
SKADET: Lindsey Vonn står over OL. Her sammen med kjæresten Tiger Woods i Val d'Isere i desember. Foto: AP Photo/Keystone,Jean-Christophe Bott/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Lindsey Vonn annonserte på sin Facebook-side i dag at hun ikke får orden på skaden sin i tide til å rekke OL i Sotsji.

- Jeg er knust over å annonsere at jeg ikke er i stand til å konkurrere i Sotsji. Jeg gjorde alt jeg kunne for å bli sterk nok til kjøre til tross for at jeg ikke har korsbånd i det ene kneet, men realiteten har sunket inn - kneet mitt er ikke stabilt nok til å konkurrere på dette nivået, skriver hun.

Gull i Vancouver Videre forteller hun at hun skal under kniven for å bli klar til VM på hjemmebane i februar neste år. Hun klarer dessuten å se noe positivt i det hele.

- Dette betyr at det blir en ledig plass til en av mine lagkamerater, som nå får sjansen til å gå for gull, skriver hun.

Vonn vant gull i utforkonkurransen og tok bronse i super-G under OL i Vancouer for fire år siden.

Trøst av Tiger Den amerikanske alpinstjerna, som er sammen med golfesset Tiger Woods, ødela korsbåndet da hun falt stygt i super-G-rennet i VM sist vinter.

I desember kjørte hun ut i Val d'Isère, og fikk trøst av kjæresten.

- Dessverre har jeg ikke noe korsbånd, og kneet sviktet, sa Vonn etterpå.