PÅ BEDRINGENS VEI: Lindsey Vonn har fått svar fra legene, det viste seg at hun hadde en infeksjon i magen. Foto: SCANPIX/REUTERS/Erich Spiess/OESV/
PÅ BEDRINGENS VEI: Lindsey Vonn har fått svar fra legene, det viste seg at hun hadde en infeksjon i magen. Foto: SCANPIX/REUTERS/Erich Spiess/OESV/Vis mer

Lindsey Vonn har fått svar på magemysteriet

- Endelig på vei til å bli frisk.

(Dagbladet): Teamet rundt henne ble bekymret da Lindsey Vonn, etter å ha oppsøkt sykehuset flere ganger på grunn av sterke smerter, ble innlagt med kraftige mageproblemer denne uka.

Onsdag ble hun skrevet ut uten å ha fått svar på testene, men nå er hun i bedring, melder hun selv på sin offisielle Facebook-side.

- Endelig på vei til å bli frisk igjen! Ser ut som jeg hadde en slags infeksjon i magen, men alle har tatt godt var på meg, skriver Vonn.

- Takk for alle lykkeønskninger! Jeg håper å være tilbake på ski igjen snart, jeg savner snøen, fortsetter alpinstjernen.

Vonn har ikke trent siden hun kjørte ut i sesongåpningen i Sölden 27. oktober, og avlyste et PR-arrangement sist fredag fordi hun ikke følte seg i form. Hun sto også over verdenscuprennet i slalåm i finske Levi for å forberede seg til rennene i Aspen senere i måneden.

Amerikaneren hadde egentlig håpet å kjøre utfor mot gutta i Lake Louise 24. november, men fikk avslag hos Det internasjonale skiforbundet (FIS).

Det er fortsatt usikkert når Vonn kan være tilbake i konkurranse, men hennes talsmann Lewis Kay skriver i en epost til ESPN at hun kan være i løypa igjen allerede til uka.