Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lindsey Vonn raser mot Letterman

Fortsatt forbanna èn måned etter showet.

MISFORNØYD: Lindsey Vonn blir trolig et av de største navnene i Sotsji-OL om to måneder, men hun er ikke fornøyd med hvordan hun ble behandlet i talkshowet til David Letterman. Foto: AP Photo/Luca Bruno
MISFORNØYD: Lindsey Vonn blir trolig et av de største navnene i Sotsji-OL om to måneder, men hun er ikke fornøyd med hvordan hun ble behandlet i talkshowet til David Letterman. Foto: AP Photo/Luca Bruno Vis mer

(Dagbladet): Alpinstjernen Lindsey Vonn (29) har slitt med skade siden skrekkskaden i VM i februar. Hun kjemper fortsatt for å finne toppformen til OL i Sotsji om to måneder og denne uka var hun tilbake i trening igjen.

Tidligere i høst gjestet hun det populære talkshowet «Late Show with David Letterman» - men besøket ble ikke slik Vonn hadde håpet.

Vonn er fortsatt - en måned etter showet - forbanna på den kjente verten David Letterman.

- Han hadde ingen rett til å være respektløs og gjøre narr av sporten min, sier Vonn ifølge USAtoday.

Letterman startet intervjuet med å si at han hadde liten kunnskap om alpinsesongen ettersom det ikke var skrevet noe om det i avisene - og den kjente programlederen konfronterte Vonn med hvorfor det knapt ble skrevet om sporten.

- Du må gjerne forsøke å gjøre noe med det, responderte Vonn.

Avhengig Nå slår hun tilbake etter besøket.

- Det var ingen vits å forsøke å forklare ting til ham. Når jeg er med på leken, må jeg akseptere reglene. En av reglene er at showet ikke er plassen for å ha en seriøs diskusjon, sier Vonn.

Alpinstjernen er kjæreste med golferen Tiger Woods. Vonn har tidligere vært gift med Thomas Vonn, men paret skilte lag for ett år siden.

PROVOSERTE: Programleder David Letterman provoserte Vonn. Foto: AP Photo/CBS, John Paul Filo
PROVOSERTE: Programleder David Letterman provoserte Vonn. Foto: AP Photo/CBS, John Paul Filo Vis mer

I intevjuet med Letterman snakket Vonn om behovet for oppmerksomhet etter bruddet.

- I den verste tiden var jeg nærmest avhengig av at folk skulle like meg. Men da jeg ble mer selvsikker, tenkte jeg mindre på hva andre tenkte. Det var øyeblikk der jeg var avhengig av oppmerksomhet, sier Vonn.

Tilbake i bakken Vonn gjennomførte i går sin første treningsomgang i utfor siden februar, men det er uklart om den amerikanske alpinstjernen kjører helgens verdenscup i Lake Louise.

Vonn var over to sekunder langsommere bak spanske Carolina Ruiz, som hadde beste treningstid i utfor onsdag.

Det ga Vonn en svak 22.-plass i bakken der hun vunnet 14 ganger og vært på pallen i 20 av 25 verdenscuprenn.

- En avgjørelse om hun skal delta i verdenscuprennene fredag, lørdag (begge utfor) og søndag (super-G) blir bestemt etter trening torsdag, skriver det amerikanske alpinlaget i en pressemelding.

SKADD: Vonn fikk en stygg kneskade i VM i februar. Nå er hun tilbake i bakken. Foto: redbull-photofiles.com
SKADD: Vonn fikk en stygg kneskade i VM i februar. Nå er hun tilbake i bakken. Foto: redbull-photofiles.com Vis mer