Lindsey Vonn:

Lindsey Vonn rørt av hilsenen fra kreftsyke Hedda (14): 
- Hun er en inspirasjon

Har støttet den svenske jenta under behandlingen.

BESKJED: Svensk-amerikaneren Hedda (14) sendte en rørende videomelding til skikjøreren Lindsey Vonn (32). Her ser Lindsey videoen for aller første gang. Video: Expressen / CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dabladet): 14-årige Hedda Sivertsson møtte skistjernen Lindsey Vonn for første gang for snart et år siden, og siden har de to hatt et varmt forhold, skriver Expressen.

Sivertsson ble rammet av kreft sommeren 2015, og gjennom den tøffe behandlingen har hun fått stor glede av støtten fra den amerikanske superstjernen.

I Cortina nylig viderebragte Expressen en videohilsen fra 14-åringen til forbildet, som ble tydelig rørt da hun fikk se den unge og syke jenta igjen.

Inspirerende

- Hedda er en inspirerende ung jente som kjemper mot kreft. Jeg er takknemlig for at jeg kom i kontakt med henne, sier Lindsey Vonn, som selv driver «Lindsey Vonn Foundation», som er opprettet for å hjelpe og støtte unge jenter på veien mot ulike mål.

- Hun er en kjempe. Jeg skal ta kontakt med henne snart igjen, hun er et veldig spesielt barn. Disse barna inspirere meg like mye som jeg forhåpentligvis inspirerer dem. Når man ser et lykkelig barn som bare er oppglødd over å få treffe meg, så gjør det alt verdt det, sier Vonn.

Tøff reise

De to møtte hverandre sist i høst i Colorado, da legene trodde Hedda Sivertsson var i ferd med å bli litt friskere. Men tilstanden ble forverret før jul, og hun måtte gjennom enda en operasjon.

- Møtet med Lindsey Vonn og de andre på landslaget betød utrolig mye for Hedda, som var veldig dårlig da. Alle var så hyggelige og jordnære, og det ga henne en utrolig kraft, sier mamma Camilla Sivertsson til Expressen.

- Vi har nettopp kommet hjem etter en lengre periode på sykehuset, og det er vanskelig. Hedda har en tøff reise foran seg. Hun gjennomgår cellegiftsbehandlinger i flere omganger, sier Sivertsson.

Familien har en egen Facebookside som følger Heddas kamp mot sykdommen: www.facebook.com/teamhedda/

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer