Lindsey Vonn vil ikke gifte seg med Tiger Woods

- Nei takk. Jeg skal aldri gifte meg igjen.

STJERNEPAR: Det ble i mars i år kjent at alpinist Lindsey Vonn var blitt sammen med golfstjernen Tiger Woods Foto: REUTERS/Brian Snyder / NTB Scanpix
STJERNEPAR: Det ble i mars i år kjent at alpinist Lindsey Vonn var blitt sammen med golfstjernen Tiger Woods Foto: REUTERS/Brian Snyder / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det ble tidligere i år kjent at alpinist Lindsey Vonn var blitt sammen med golfesset Tiger Woods.

Forholdet ga henne uventet mye oppmerksomhet.

- Jeg visste ikke helt hva jeg bega meg ut på. Det er rart. Men det er bare noe jeg må takle. Han har sin jobb og jeg har min. Jeg må bare venne meg til det, sa Vonn i et intervju med New York Times.

- Kjendisstatusen hans er er helt ekstrem, sier hun til Vogue.

Denne måneden stiller hun opp i magasinet, hvor hun blant annet snakker om at hun lenge slet med depresjoner.

Vil ikke gifte seg Hun var gift med Thomas Vonn, men de ble skilt i januar i år, to måneder før hun bekreftet forholdet til Tiger Woods.
Thomas var også treneren hennes, og nå sier alpinisten at hun aldri skal blande ski med kjærlighet igjen.

- Det funker ikke. Jeg tror det må være noe forståelse der, for det er vanskelig for meg å relatere meg til noen som ikke driver med idrett på høyt nivå. Den delen er viktig. Men når jobb blir blandet inn i forholdet, så blir det veldig vanskelig. Det funket helt klart ikke for meg, og jeg vil ikke anbefale det. Jeg vil heller ikke råde noen til å gifte seg, sier hun Vogue.

Hun forteller til magasinet at hun aldri vil gifte seg igjen, heller ikke med Tiger Woods.

- Nei takk! Det er helt klart at jeg ikke skal gifte meg. Ikke med noen.

Forskjellig sport Vonn forteller også til magasinet at hun har innsett at hun og Woods har valgt å satse på idretter som er veldig forskjellig fra hverandre.

- Når han kommer og ser på meg blir han bare kald. Konkurransen min er jo over i løpet av et par minutter, mens hans er et maraton som varer i en evighet. Forrige runde varte i fem timer, men jeg har blitt vant til det.

Vonn og Woods møtte hverandre i 2012.

- Vi hadde kjemi med én gang. Vi snakket mye sammen, og han var en venn som alltid var det. Så utviklet det seg til noe mer, sier hun til Vogue.

- Det er helt fantastisk. Livet forandrer seg veldig fort til det positive, hvis du lar det.