Alpin:

Lindsey Vonn viser seg fram etter smellen: - Dessverre er ryktene sanne

Operert etter brudd i armen.

SKADD: Lindsey Vonn er ute på ubestemt tid etter at hun brakk armen rett før helga. Nå er hun operert. Foto: AP Photo/Giovanni Auletta
SKADD: Lindsey Vonn er ute på ubestemt tid etter at hun brakk armen rett før helga. Nå er hun operert. Foto: AP Photo/Giovanni AulettaVis mer

(Dagbladet): Alpintstjernen Lindsey Vonn (32) falt stygt og brakk armen på trening før helga.

Nå deler hun et bilde av seg selv på sosiale medier etter operasjonen. Bildet viser et stort arr ned langs høyrearmen.

- Vil trenge mye kakaosmør for å bli kvitt dette arret... skriver Lindsey Vonn sammen med bildet.

Det betyr at den amerikanske alpinstjernas skademareritt fortsetter. Bruddet er i den høyre armen og hun ble operert i den amerikanske byen Vail.

- Dessverre er ryktene sanne. Jeg krasjet stygt. Jeg vet ikke hvorfor disse tingene skjer meg, men jeg vet at jeg er en kriger og nekter å la meg knekke. Jeg gir aldri opp, skriver Vonn.

32-åringen har vært en av alpint-sportens aller største kvinnelige stjerner i en årrekke. Vonn måtte stå over serieåpningen i Sölden i oktober. Det rennet kom for tidlig etter kneskaden hun pådro seg i et super-G-renn i Andorra i mars.

Nå er hun trolig ute i lang tid - igjen.

- Mens jeg er frustrert over mitt siste tilbakesteg, vet jeg i det minste at knærne mine er ok og at jeg vil returnere til bakkene så fort som mulig, som jeg alltid gjør, skriver Vonn.