Linjemannen tok telling i Carew-kamp

Truffet av gjenstand på Villa Park.

Linjemannen Phil Sharp ble skadd av en gjenstand kastet fra tribunen i Aston Villas hjemmekamp mot Portsmouth lørdag.

Sharp måtte ned på kne etter å ha blitt truffet i hodet like ved innbytterbenkene. Etter å ha fått behandling greide han å fullføre de siste minuttene av kampen som endte 0-0.

- Dette er uakseptabelt. Når vi finner den som gjorde det vil han bli bannlyst fra Villa Park på livstid, sa manager Martin O’Neill.

Politi på tribunen

Portsmouth-manager Harry Redknapp og hans assistent Joe Jordan gestikulerte opphisset mot Villa-tilhengerne bak benkene.

Politifolk tok seg inn på tribunen, men det virket ikke som de greide å identifisere gjerningsmannen.

John Carew spilte hele kampen for Villa og hadde en nikk som sneiet tverrliggeren i slutten av kampen. Det var det nærmeste noen av lagene kom scoring i en lite underholdende kamp.
Bare 0-0
Det ble målløst også for landslagskaptein Brede Hangeland, som hjalp Fulham til uavgjort 0-0 hjemme mot Sunderland. Som i VM-kvalifiseringskampen mot Skottland for en uke siden så han Sunderland-keeper Craig Gordon redde det som kom av avslutninger.

Erik Nevland ble sittende på benken og se lagkameratene mislykkes i jakten på et vinnermål og to ekstra poeng. Det var imidlertid Sunderland som var nærmest seier. Et frispark fra Kieran Richardson traff målstolpene tre ganger (!), mens et nytt frispark fra samme mann havnet i nettet men ble tvilsomt annullert.

Morten Gamst Pedersen var ikke i troppen da Blackburn spilte 0-0 i nabooppgjøret borte mot Bolton.

(NTB)

I KNE: Linjemann Phil Sharp måtte ned i knestående etter å ha blitt truffet av en gjenstand som ble kastet fra tribunen på Villa Park. Foto: AP/SCANPIX
I KNE: Linjemann Phil Sharp måtte ned i knestående etter å ha blitt truffet av en gjenstand som ble kastet fra tribunen på Villa Park. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Linjemannen tok telling i Carew-kamp
SYNDEREN: Harry Redknapp og co forsøkte å peke ut synderen, og politiet tok seg også inn på tribunen for å finne gjerningsmannen.