Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Linjemannen truffet av ølkrus

Mann arrestert etter tysk cupkamp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann er arrestert i den tyske byen Stuttgart, mistenkt for å ha kastet et ølkrus på en linjemann i en tysk cup-kamp.

Politiet i Stuttgart sa torsdag at mannen var arrestert onsdag kveld etter kampen mellom det tyske tredjedivisjonslaget Stuttgarter Kickers og bundesligalaget Hertha Berlin.

Linjemann Lai Voss kollapset i det 81. minutt etter å ha blitt truffet i hodet av et ølkrus. Dommer Michael Weiner stoppet kampen, som ble avlyst fem minutter etter da det ble klart at linjemannen ikke ville være i stand til å gjennomføre kampen.

Hertha Berlins klubbleder Dieter Hoennes mener hendelsen ikke kan belastes Stuttgarter Kickers, og Stuttgarts trener Robin Dutt betegner hendelsen som en katastrofe.

Hertha Berlin ledet kampen 2-0.

(NTB)

TOK TELLING: Linjemannen gikk rett i bakken da han ble truffet av et ølkrus under cupkampen mellom Hertha Berlin og Stuttgarter Kickers. Foto: REUTERS
TOK TELLING: Linjemannen gikk rett i bakken da han ble truffet av et ølkrus under cupkampen mellom Hertha Berlin og Stuttgarter Kickers. Foto: REUTERS Vis mer