Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Linka dusjet pressen i gullsjampis

Tok første stikk i kampen om å bli Larvik-festens vinner.

PAMPLONA (Dagbladet): Linn-Kristin Riegelhuth sto for den offisielle sjampis-åpningen da Larvik-jentene ankom gullfesten i Pamplona sentrum i natt.

Det kommer til å bli en sen fest. For om Tonje Larsen er «dronninga» på banen, er det flere som vil kjempe om tittelen som nattens dronning.

- Det er mange festdronninger her, altså. Det er få som går hjem og legger seg tidlig. Det er vanskelig å peke ut én. Jeg tror det er ganske mange som er ganske sugne på å ta denne festen helt ut, sier Gro Hammerseng.

- Det er noen unge og ferske her?

- Jada, de pleier å være gode, de.

- Men teller ikke rutinen litt på fest også?

- Jeg pleier ikke å gå så veldig tidlig hjem, men det er klart at du blir veldig utladet etter en sånn kamp. Så nå gleder jeg meg til å få litt mat i magen, ellers tror jeg det går gærent.

- Fortell litt om timene som har gått etter kampslutt!

- Vi går jo bare og gliser. Vi har en kjempestemning og bare koser oss i garderoben. Det er veldig deilig etterpå, for vi har gledet oss og vært veldig spente. Og så går lufta litt ut sånn med en gang, så nå skal vi bare kose oss.

Inne på festlokalet på Hotel Tres Reyes ventet omkring 150 feststemte klubbfolk og Larvik-tilhengere spent på jentene som ankom med det 18 kilo tunge Champions League-trofeet.

- Det var veldig gøy at det var såpass mange nordmenn i hallen i dag. Vi merket det da vi kom inn. Det var veldig rørende, så tusen takk til alle sammen, sier Gro Hammerseng.

FESTKLARE:Heidi Løke og Gro Hammerseng med Champions Legue-trofeet på vei inn på festmiddag med Larvik HK. Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet.
FESTKLARE:Heidi Løke og Gro Hammerseng med Champions Legue-trofeet på vei inn på festmiddag med Larvik HK. Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media