Linka hjem til Norge

Etter bare ett år i København.

HJEM IGJEN: Linn-Kristin Riegelhuth kommer hjem til Norge og Larvik, etter ett år i København. Foto: BJØRN LANGSEM
HJEM IGJEN: Linn-Kristin Riegelhuth kommer hjem til Norge og Larvik, etter ett år i København. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Da Linn-Kristin Riegelhuth forlot Larvik for et snaut år siden, bestemte klubbledelsen seg for å frede drakta hennes.

Drakt nummer 11 skulle ligge klar i Arena Larvik, til hun en dag eventuelt vendte tilbake til vestfoldbyen.

- Det er vel et tegn på at de har satt pris på det jeg har gjort og at jeg har preget noen hjerter i klubben. Jeg får se om jeg får den tilbake en gang i framtida, sa Linka til Dagbladet for et år siden.

Opp- og nedturerNeste sesong vil hun igjen ikle seg Larvik-drakta. Klubben offentliggjorde Riegelhuths retur på en pressekonferanse onsdag ettermiddag.

Det siste året har hun opplevd både oppturer og nedturer i København. Hovedstadslaget til Anja Andersen ble seriemestere, men har slitt mer i DM-sluttspillet - hvor de har to tap og én seier.

Bare to spillere har flere mål enn Linka i eliteserien denne sesongen.

Champions League ble derimot en større nedtur for FCK, som kom på tredjeplass i gruppe med blant annet Larvik.

Den største nedturen har derimot vært smellen utenfor banen. Håndballsatsingen i klubben legges ned etter denne sesongen.

StjernelagDet er foreløpig usikkert hva Cecilie Leganger velger å gjøre etter sesongen, men Larvik er interessert i også henne.

Fra før har LHK sikret seg underskriftene til Gro Hammerseng og Katja Nyberg, i tillegg til at talentene Amanda Kurtovic og Thea Mørk kommer til sommeren.

Larvik ble nok en gang seriemestere denne sesongen, og skal i helga spille sluttspill i Drammen. I Champions League ble Viborg for sterke i semifinalen, men neste sesong kan det bli vanskelig å stoppe Larvik - som beholder alle de nåværende stjernene.

Da Linka flyttet til København i fjor sommer, reiste hun sammen med kjæresten Einar Sand Koren. Han har spilt for FCKs herrelag, som også legges ned. Etter det Dagbladet kjenner til vil han vende tilbake til gamleklubben Haslum, som for ti dager siden også hentet hjem landslagsspiller Erlend Mamelund.

SAMMEN IGJEN: Linn-Kristin Riegelthuh og Tonje Larsen spiller sammen igjen neste sesong. Foto: Erlend Aas / SCANPIX
SAMMEN IGJEN: Linn-Kristin Riegelthuh og Tonje Larsen spiller sammen igjen neste sesong. Foto: Erlend Aas / SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer