Linka rundstjålet på flyplassen

Mister Champions League-kamp.

BLE IKKE MED: Linn-Kristin Riegelhuth kom seg ikke videre fra Amsterdam til Romania, etter at hun ble frastjålet passet på flyplassen. Foto: TORBJØRN BERG
BLE IKKE MED: Linn-Kristin Riegelhuth kom seg ikke videre fra Amsterdam til Romania, etter at hun ble frastjålet passet på flyplassen. Foto: TORBJØRN BERG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Larvik spiller borte mot Oltchim Valcea i Champions League i morgen. Oppladningen til kampen var ikke noe særlig.

Linn-Kristin Riegelhuth ble frastjålet både pass og penger under en mellomlanding i Amsterdam, og hun får dermed ikke med seg kampen i Romania.

- Hun vet ikke hva som skjedde, og ingen andre så noe heller. Det eneste vi vet er at noen har vært i reiseveska hennes og tatt passet og penger, sier daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen til klubbens hjemmeside.

Mangler fem Larvik forsøkte å fikse et nødpass til henne, men et helgestengt departement førte til at det ikke lot seg gjøre.

Trenerne valgte før avreise å la Gro Hammerseng, Tonje Larsen, Cecilie Leganger og Kari Mette Johansen bli hjemme i Norge. Vestfoldingene er allerede videre til mellomspillet som vinner av gruppa, så kampen i Romania handler sånn sett bare om ære. Og veldig god bortetrening.

- Hvis dette hadde vært en semifinale, hadde vi ringt utenriksministeren, sier Bruun Hansen.

Ingen har vært i nærheten av Larvik denne sesongen - verken i Champions League eller hjemme i eliteserien. Fem seire av fem mulige i Europa er imponerende. Forrige sesongs tapende finalist Oltchim Valcea hadde lite å stille opp med da de norske jentene satte opp tempoet i Arena Larvik tidligere i høst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer