Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Linket til Chelsea. Nå advarer stjernespiller: - Kan være et beist

Andrea Pirlo om Antonio Conte.

ØNSKET AV CHELSEA: Antonio Conte. Foto. REUTERS/Ashraf Mohammad/NTB Scanpix
ØNSKET AV CHELSEA: Antonio Conte. Foto. REUTERS/Ashraf Mohammad/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det er bred konsensus i britisk media om at Antonio Conte blir Chelsea-manager fra neste sesong, etter at Sky Italia først meldte om saken. Det er ventet at italieneren vil signere på en treårskontrakt med London-laget dersom partene kommer til enighet.

Andrea Pirlo har spilt de siste fem åra under Conte, både i Juventus og for det italienske landslaget (som han nå leder). Han mener Conte er et godt valg for de blå.

- Jeg har spilt under mange store managere. Jeg kan si at Conte er et geni. I likhet med alle menn som er genier, er han litt gal, sier Pirlo ifølge engelske Independent.

Samtidig advarer han mot at Conte kan være en hissigpropp dersom han ikke er fornøyd med det han ser på gressmatta.

- Mannen kan være et beist. Dersom han er sinna er garderoben et av de farligste stedene du kan være, sier Pirlo.

ADVARER: Andra Pirlo. Foto: EPA/ALI HAIDER/NTB Scanpix
ADVARER: Andra Pirlo. Foto: EPA/ALI HAIDER/NTB Scanpix Vis mer

Alex Ferguson var kjent for å gi spillerne sine det glatte lag i Manchester United i glansdagene, om han ikke var fornøyd med prestasjonene. Diego Costa og de andre Chelsea-spillerne kan vente seg noe av det samme dersom Conte kommer, skal vi tro Pirlo.

- Jeg har vært i garderoben i pauser når vi har ledet, men så kommer han likevel inn og kaster rundt fulle vannflasker, på grunn av en feil vi gjorde eller fordi han mener vi burde ledet mer, sier Pirlo.

Contes kontrakt med Italia går ut etter EM i Frankrike til sommeren. Atletico Madrids Diego Simeone skal være et annet alternativ dersom Chelsea ikke får napp på Conte.

Roman Abramovitsj har hentet inn ni forskjellige managere etter at han tok over som eier av Chelsea i 2004.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram