TIL FULHAM: Jean Michael Seri var linket til en rekke storklubber rundt om i Europa. Nå er han klar for spill i Fulham. Foto: NTB scanpix
TIL FULHAM: Jean Michael Seri var linket til en rekke storklubber rundt om i Europa. Nå er han klar for spill i Fulham. Foto: NTB scanpixVis mer

Seri klar for Fulham

Linket til Chelsea og Arsenal - signerte for Fulham

Premier League-klubben Fulham har signert den ettertraktede midtbanespilleren Jean Michaël Seri (26)

Midtbanespilleren har signert en fireårskontrakt med klubben med opsjon på ett års forlengelse. Han melder overgang fra Nice.

- Jeg er strålende fornøyd med å ha kommet hit. Dette er starten på et nytt eventyr for meg, sier Seri til klubbens nettsider.

Tony Khan, som er deleier og sønn av styreformann og hovedeier Shahid Khan, er også svært godt fornøyd med signeringen.

- Jeg er glad for å kunne meddele at Fulham har signert midtbanespilleren Jean-Michael Seri fra Nice. Han har vært på toppen av ønskelisten vår i lang, lang tid. Dette er en stor dag for Fulham, skrev Khan på sin Twitter-konto.

Samtidig har klubben sikret seg forsvarsspilleren Maxime Le Marchand, også han fra Nice. Totalpakken for de to spillerne skal være omlag 290 millioner kroner melder britiske medier.

Midtbanespilleren var sterkt linket til Arsenal og Chelsea, men får nå Craven Cottage som hjemmebane. Det kan bety tøffere konkurranse for Stefan Johansen om en plass i startelleveren.

Forrige sommer holdt Seri på å signere for den spanske fotballgiganten Barcelona, men overgangen strandet.

26-åringen har 16 landskamper for Elfenbenskysten. Han kom på årets lag i Ligue 1 i 2016/17-sesongen.