Linnes forlater Molde om europacupspill ryker

- Jeg skal gi alt og prestere så godt jeg kan for å oppleve det igjen.

PÅ VEI BORT:  Martin Linnes.  Foto: NTB Scanpix
PÅ VEI BORT: Martin Linnes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Molde og Nürnberg skal ha inngått en avtale som innebærer at Martin Linnes kan bli solgt om klubben ikke når gruppespillet i mesterligaen eller europaligaen.

Det melder Romsdals Budstikke. Den regjerende seriemesteren møter Dinamo Zagreb i første kamp i 3. kvalifiseringsrunde til mesterligaen tirsdag. Blir det tap sammenlagt går Molde inn i 4. kvalifiseringsrunde til europaligaen.

Dagbladet skrev også i forrige uke at Linnes var på vei bort.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Om det blir gruppespill er klart i neste uke. Tar Molde seg videre til mesterligaens 4. kvalifiseringsrunde er de garantert videre spill i mesterligaen eller europaligaen. River moldenserne på siste hinder før mesterligaens sluttspill går de inn i gruppespillet i europaligaen.

- Hovedfokus ligger i å prestere så godt som overhodet mulig, og komme seg ut i Europa. Jeg var med i 2012, og det var en utrolig opplevelse. Jeg skal gi alt og prestere så godt jeg kan for å oppleve det igjen, sa Linnes til avisa.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer