FENOMEN: Etter at Tim Tebow var den store snakkisen i store deler av NFL-sesongen, er det Jeremy Lin som er det store fenomenet i amerikansk lagidrett om dagen.Foto: SCANPIX/Chris Trotman/Getty Images/AFP
FENOMEN: Etter at Tim Tebow var den store snakkisen i store deler av NFL-sesongen, er det Jeremy Lin som er det store fenomenet i amerikansk lagidrett om dagen.Foto: SCANPIX/Chris Trotman/Getty Images/AFPVis mer

«Linsanity» fortsatte da Knicks vant for sjuende gang på rad

- Det er helt vilt, sier Jeremy Lin, som storspilte igjen.

Jeremy Lin storspilte da New York Knicks slo Sacramento Kings 100-85 i NBA onsdag. Det var Knicks sjuende strake seier.

Lin sto for 13 assists i kampen, og det er karrierebeste for ham. Amerikaneren som har kinesiske røtter, storspilte og får mye av æren for den flotte seieren. Han har på kort tid utviklet seg enormt som spiller, og Lin har tatt steget fra benken i Knicks til å bli en verdenssensasjon på veldig kort tid.

- Det er helt vilt, sa han etter storseieren over Sacramento.

- Vi kom til kampen med masse energi, og den energien er det tilhengerne våre som har gitt oss. De fortjener også takk etter den seieren. Vi spiller med stor glede, slo han fast.

Lin sa også at Knicks forbedrer seg for hver eneste kamp, og han selv vokser med det storspillet laget varter opp med for øyeblikket.

(NTB)