Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lionel Messi er i rute for Barcelona-retur

Omsider smertefri.

ALT ETTER PLANEN: Lionel Messis rehabilitering i Argentina har gått som planlagt, og fotballmagikeren er i rute for å gjøre comeback på nyåret. Foto: AFP PHOTO/ LLUIS GENE
ALT ETTER PLANEN: Lionel Messis rehabilitering i Argentina har gått som planlagt, og fotballmagikeren er i rute for å gjøre comeback på nyåret. Foto: AFP PHOTO/ LLUIS GENE Vis mer

Lionel Messi er smertefri etter lårskaden og håper å være tilbake i spill for Barcelona like etter nyttår, skriver Marca.

Ifølge den spanske avisen er problemet med lårmuskelen leget. Stjerneangriperen har ikke følt smerte de siste ukene og kjenner seg bedre og bedre.

Messi er inne i den sjette uken med rehabilitering etter at han ble skadd i seriekampen mot Betis 10. november. Han driver opptrening hjemme i Argentina, men skal etter planen slutte seg til resten av Barcelona-laget like etter nyttår.

Marca skriver videre at klubben vil kreve mer fra Messi de neste ukene. Han skal trene mer med ball og vil forhåpentlig rekke bortekampen mot Atlético Madrid 12. januar.

Det er ventet at Barcelona-trener Gerardo Martino skal treffe Messi i løpet av juleferien. Denne uken reiser tre personer fra staben til Buenos Aires for å følge klubbens store stjerne.

(NTB)