Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lionel Messi kan få enda mer å rutte med til neste år

- Den beste bør være best betalt.

MYE BLIR MER: Lionel Messi kan bli verdens best betalte fotballspiller. Det er i alle fall målet til Barcelonas visepresident Josep Maria Bartomeu. Foto: AFP PHOTO/ LLUIS GENE
MYE BLIR MER: Lionel Messi kan bli verdens best betalte fotballspiller. Det er i alle fall målet til Barcelonas visepresident Josep Maria Bartomeu. Foto: AFP PHOTO/ LLUIS GENE Vis mer

Lionel Messi kan bli verdens best betalte fotballspiller. Det er i alle fall målet til Barcelonas visepresident Josep Maria Bartomeu.

Det betyr at argentineren som er regnet for å være verdens beste fotballspiller, kan se fram til en solid lønnsøkning i 2014.

Lønna til Barcelonas største stjerne har vært et diskusjonstema i Spania i det siste, etter at det ble kjent at han hadde krevd betraktelig høyere lønn i forbindelse med kontraktsforlengelse.

Det var styremedlem Javier Faus som opplyste dette, og han sa også at han ikke var enig i at Messi fortjente mer penger. Det oppsto en liten krangel mellom de to, for Messi mente Faus ikke hadde peiling på fotball i det hele tatt.

Men nå har visepresident Bartomeu i Barcelona gått ut og sagt at klubben vil gjøre ham til verdens best betalte spiller.

- Det kan ikke være tvil om at verdens beste fotballspiller også bør være den som har høyest lønn, sa visepresidenten i et intervju med TV-stasjonen TV 3.

Det amerikanske magasinet Forbes har tidligere beregnet at Messi tjener 210 millioner kroner i året. Det blir sagt at Barcelona betaler vel halvparten av dette, mens resten kommer fra personlige sponsorer.

Messi har en kontrakt med Barcelona som løper til 2018.

(NTB)