Lippi fristes av England

På rekke og rad har flere aktuelle England-kandidater sagt at de ikke er interessert i å etterfølge Kevin Keegan. Tidligere Inter-manager Marcello Lippi har derimot hintet om at han kan tenke seg jobben som engelsk landslagssjef.

Inter Milan-sjef Marcello Lippi fikk sparken etter bare en kamp i Serie A. At laget ble slått ut i kvalifiseringen til Champions League av svenske Helsingborg telte trolig heller ikke i Lippis favør.

Lippi hadde stor suksess som sjef for Juventus på 90-tallet, og ledet Torino-klubben til tre ligatitler. Italieneren synes det er stort at navnet hans blir lenket til jobben som England-manager.

- Jeg har snakket med venner i England og har fått høre at navnet mitt er nevnt i forbindelse med England-jobben. Det er en stor ære å bli nevnt i forbindelse med en så prestisjetung stilling, sier Lippi ifølge Sky Sports.

Andre aktuelle kandidater som Peter Taylor, Aime Jacquet, Peter Reid og Alex Ferguson har alle gitt utrykk for at de ikke er interessert i å etterfølge Keegan. I går sluttet også Lazio-sjef Sven Göran Eriksson seg til lista.

- Jeg er veldig fornøyd her i Lazio. En dag er det Manchester United, så er det Real Madrid, så er det England. Hvis vi spiller uavgjort mot Perugia neste uke kankskje jeg får sparken, sier Eriksson.