Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lippi holder Italia på pinebenken

Har han bestemt seg for å slutte som Italia-trener?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En rekke italienske aviser skrev i dag at Marcello Lippi ville offentliggjøre sin avgang som landslagstrener på dagens italienske pressekonferanse.

Det gjorde han ikke - men Lippi svarte i svært generelle vendinger da han ble spurt om han har tatt et valg.

- Uansett hva min neste jobb er, om det er med landslaget eller ikke, håper jeg å ha det samme forholdet til spillere som jeg har hatt her, sa Lippi og smilte sleskt.

Suksesstreneren har vist nye sider av seg selv i dette mesterskapet, og vist følelser i en skala vi ikke er vant med fra den kanten.

Kanskje fordi Lippi aldri har vært under større press - heller ikke han har unnsluppet et granskende blikk fra etterforskerne av korrupsjonsskandalen i Italia.

Det har falt Lippi svært tungt for brystet, og skal være en tungtveiende årsak til at han vurderer å trekke seg.

- Jeg vil ikke diskutere dette temaet i dag, ikke før jeg har møtt Abete (Giancarlo, visepresident i det italienske fotballforbundet journ.anm.) i morgen tidlig.

TOK SEG EN BLÅS: Marcello Lippi fyrte opp en fet seierssigar etter at VM-tittelen i boks. Kanskje tygde han samtidig på om han vil fortsette som italiensk landslagssjef - svaret lar i hvert fall vente på seg.
TOK SEG EN BLÅS: Marcello Lippi fyrte opp en fet seierssigar etter at VM-tittelen i boks. Kanskje tygde han samtidig på om han vil fortsette som italiensk landslagssjef - svaret lar i hvert fall vente på seg. Vis mer