- Lippi ønsket i Chelsea

Førte Italia til VM-gull.

(Dagbladet.no): José Mourinho tror han fortsetter som manager i Chelsea fram til kontrakten løper ut i 2010.

Spørsmålet er om Chelsea-eier Roman Abramovitsj ønsker det samme, etter stridighetene på Stamford Bridge.

I dag melder Marcelo Lippi seg som en mulig Mourino-erstatter i londonklubben. Den 58-årige italieneren ledet Italia til VM-gull i fjor sommer. Han hevder londonlaget bare er én av flere klubber i Premier League som snuser på ham.

- Jeg vet at jeg er en god trener. Hvis noen er overrasket over at toppklubber som Chelsea ønsker meg, så viser jeg bare til min CV, sier Lippi til The Sun.

Lippi har ikke bare Italia-gullet å skryte av. Juventus sikret seg fem seriemesterskap og én Champions League-seier med Lippi som sjef.

Han har tatt seg fri siden VM. Fritiden har han blant annet brukt til å lære seg engelsk. Han tar en avgjørelse på neste trenerjobb i mai.

- Det er mange utenlandske trenere i England, så jeg kan ikke se hvorfor noen kan si at Chelsea ikke er rett sted for meg, sier Lippi.

GOD MERITTLISTE: Marcelo Lippi sier i dag at det er en selvfølge at han blir koblet til Chelsea. Her med VM-trofeet i fjor sommer. Foto: Scanpix/Ap
GOD MERITTLISTE: Marcelo Lippi sier i dag at det er en selvfølge at han blir koblet til Chelsea. Her med VM-trofeet i fjor sommer. Foto: Scanpix/Ap Vis mer