Lippi vil ha tre poeng

Mens Rosenborg-trener Trond Sollied er fornøyd med ett poeng, går Juventus for seier i mesterligakampen på Lerkendal i morgen. Det slo trener Marcello Lippi fast på dagens pressekonferranse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Vi går aldri på banen for å spille uavgjort, med mindre vi bare trenger ett poeng, sa Lippi.

Mannskapet hans virker imidlertid ikke like urokkelig som før. Forsvarsklippen Ciro Ferrara er skadet, midtbaneeleganten Zidedine Zidane holder usikker form etter skadeavbrekk og keeper Angelo Peruzzi må stå over etter at han ble utvist mot Galatasaray i forrige runde. I tillegg lider stjernespissen Alessandro Del Piero av formsvikt.

- Til tross for tapet, var kampen mot Parma et steg i riktig retning. Når det gjelder Zidane så trente han både i går og i dag. Hvis han spiller, er han selvsagt kampklar, sa Lippi.

Juventus-treneren stiller godt forberedt til morgendagens batalje. Han har møtt Rosenborg to ganger før, i mesterligaens kvartfinale, og har merket seg flere av RBK-spillerne.

- Erik Hoftun, Roar Strand, Bent Skammelsrud, Bjørn Otto Bragstad og Jørn Jamtfall. Og Mini, selv om han er litt eldre, la Lippi til med et smil.

- Hvordan vurderer du Rosenborg i forhold til motstanderne i Serie A?

- Det er vanskelig å sammenligne, men Rosenborg-laget er fysisk sterkt, har et godt innarbeidet system, stor kapasitet på dødballer og en god generell teknikk. Det kunne nok ha hevdet seg brukbart i Serie A, mente Lippi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer