Lippi vil ha tre poeng

Mens Rosenborg-trener Trond Sollied er fornøyd med ett poeng, går Juventus for seier i mesterligakampen på Lerkendal i morgen. Det slo trener Marcello Lippi fast på dagens pressekonferranse.

- Vi går aldri på banen for å spille uavgjort, med mindre vi bare trenger ett poeng, sa Lippi.

Mannskapet hans virker imidlertid ikke like urokkelig som før. Forsvarsklippen Ciro Ferrara er skadet, midtbaneeleganten Zidedine Zidane holder usikker form etter skadeavbrekk og keeper Angelo Peruzzi må stå over etter at han ble utvist mot Galatasaray i forrige runde. I tillegg lider stjernespissen Alessandro Del Piero av formsvikt.

- Til tross for tapet, var kampen mot Parma et steg i riktig retning. Når det gjelder Zidane så trente han både i går og i dag. Hvis han spiller, er han selvsagt kampklar, sa Lippi.

Juventus-treneren stiller godt forberedt til morgendagens batalje. Han har møtt Rosenborg to ganger før, i mesterligaens kvartfinale, og har merket seg flere av RBK-spillerne.

- Erik Hoftun, Roar Strand, Bent Skammelsrud, Bjørn Otto Bragstad og Jørn Jamtfall. Og Mini, selv om han er litt eldre, la Lippi til med et smil.

- Hvordan vurderer du Rosenborg i forhold til motstanderne i Serie A?

- Det er vanskelig å sammenligne, men Rosenborg-laget er fysisk sterkt, har et godt innarbeidet system, stor kapasitet på dødballer og en god generell teknikk. Det kunne nok ha hevdet seg brukbart i Serie A, mente Lippi.

Han får et nærmere svar på det onsdag kveld.

(NTB)